Ni som följer mig på Instagram eller snapchat (annamunkhammar) kanske redan har sett att Caroline på Frisyr i Boden klippt och snyggat till min kalufs. Precis som förra gången är jag väldigt nöjd. Firade med lite Vintage-häng i mormorsrummet
 
 
Tröjan är ett av mina senaste secondhandfynd som kostade mig hela 20 kronor. Köpte den i onsdags när jag, Ida och Persson drog en secondhandrunda. 
Visst det är kul att shoppa billigt och det känns alltid mer unikt att hitta något snyggt från en svunnen tid. Fast för mig är det också det sociala som drar. Vi har gjort det till lite utav en grej att leta gamla prylar och kläder på onsdagar. Efteråt är vi vrålhungriga och käkar på MAX. 
 
  
 
 
 
 
Sov gott! /Anna Munkhammar
 
/ Tröja – Vintage / Mocca kjol – Vintage / Skor – Nelly / 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Anonym mars 20, 2016 - 12:56

Super snyggt!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.