Swedish Blogposts

Älska vintage

Ni som följer mig på Instagram eller snapchat (annamunkhammar) kanske redan har sett att Caroline på Frisyr i Boden klippt och snyggat till min kalufs. Precis som förra gången är jag väldigt nöjd. Firade med lite Vintage-häng i mormorsrummet
 
 
Tröjan är ett av mina senaste secondhandfynd som kostade mig hela 20 kronor. Köpte den i onsdags när jag, Ida och Persson drog en secondhandrunda. 
Visst det är kul att shoppa billigt och det känns alltid mer unikt att hitta något snyggt från en svunnen tid. Fast för mig är det också det sociala som drar. Vi har gjort det till lite utav en grej att leta gamla prylar och kläder på onsdagar. Efteråt är vi vrålhungriga och käkar på MAX. 
 
  
 
 
 
 
Sov gott! /Anna Munkhammar
 
/ Tröja – Vintage / Mocca kjol – Vintage / Skor – Nelly / 

2 thoughts on “Älska vintage

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.