Jag har inte velat att helgen skulle ta slut men nu har den ju trots allt gjort det. Jag, syrran Anki och mamma och Pappa har haft det så mysigt i Kåbdalis <3 
 
 
Fast allt har varit toppen känns det alltid lite sorligt och tomt när man ska skiljas åt på flygplatsen. Men jag får försöka tänka på att Anki snart kommer hit igen och sen reser jag till Stockholm efter skotersäsongen också. 
 
Vädret var inte det bästa med lite snöfall och dimma men Kåbdalis var otroligt vackert ändå. Jag tycker att det är ett ord som ofta överanvänds på sociala medier men det var verkligen magiskt. Kolla träden!! 
 
 
 
 
Jag har så länge jag kan minnas följt med mamma och pappa med husvagnen till olika skidorter. Kommer inte ens ihåg första gången jag åkte slalom så man är väl nästan född på skidorna. 
 
När jag blev äldre kom det en våg då alla skulle prova snowboard (till och med mamma och pappa försökte lära sig). Det talades om att slalomåkningen skulle dö ut och ersättas av snowboarden men så blev det så klart inte. Istället har många av de som åkte snowboard med mig gått tillbaka till slalom. 
 
Både och är ju roligt och jag tycker det är skönt att kunna bägge för då kan jag ju välja vad jag känner för. Ofta åker jag helst slalom när föret är hårt och backarna är välpistade. Men om det är pudersnö eller moddigt i backarna föredrar jag snowboarden. 
 
 
 
 
Den här gången blev det slalom. 
 
Vill ni se fina bilder från Kåbdalis en stjärnklar natt hittar ni det här i ett av mina äldre inlägg.
 
Hoppas att ni också haft en fin helg och nästa lördag träffar jag nog några styckna av er för då ska jag vimmelplåta! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

8 kommentarer

Anna Munkhammar mars 7, 2016 - 08:46

Tack ja det var det <3

Svara
♥ Evahle.se - en blogg om psykisk hälsa ♥ mars 7, 2016 - 10:52

Åh vad härligt det ser ut 🙂

Svara
Anki mars 8, 2016 - 15:12

Ja de var verkligen super trevligt 🙂 puss puss kram!!

Svara
Anna Munkhammar mars 8, 2016 - 23:32

puss!!!!!

Svara
linah mars 8, 2016 - 23:03

åhh va härligt!! <3

Svara
Anna Munkhammar mars 8, 2016 - 23:32

Ja det var fantastiskt!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.