Jag har blivit inbjuden till Raubtiers och Skeleton Births turnestopp på Kulturens Hus i Luleå imorgon. Det ska så klart bli jättekul och jag känner mig hur pepp som helst!
 
Foto lånat från Raubtiers hemsida
 
 
 
Ida och jag tänkte slå på stort och käka middag i Luleå för att sedan gå på konserten. Kameran följer givevis med och jag hoppas få till några schyssta bilder på banden. 
Alltid trevligare med sällskap och Ida brukar vara ett väldigt roligt sådant. Vår nivå är väll ungefär lika låg ibland, haha!
 
 
 
Även Skeleton Birth kommer att vara där och spela. Ni som hängt med ett tag kanske kommer ihåg att jag skrivit om dem förut när jag var på deras konsert på Havremagasinet? Passade på att intervjua sångaren Morgan då också och ni kan läsa den intervjun här.
 
Har youtubat bägge banden lite och en ganska kul sak som jag upptäckte då var att Skeleton Birth lagt ut en film från spelningen på Havremagasinet och där ser man ju mig springa runt och fota i bakgrunden med en Boden-By-Night-keps och mitt då långa bruna hår… 
 
 
Önskar alla er läsare som har sportlov nu en underbar vecka, alla vi andra får göra det bästa av situationen 😉 Kram! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.