Tänk att jag bor här. Varje dag kör jag den här vägen till och från huset. Varje morgon vinkar jag till grannen som åker till jobbet lite före mig. Varje dag trampar jag i fötterna i ett par för stora gummistövlar och går ut med Britt  <3
 
 
Men kanske är det just för att jag harvat och slitit boendes i en 19 kvadrats lägenhet i ett pissregnigt Borås som jag förstår att verkligen uppskatta det här. Förlåt alla Boråsare för att ni alltid hamnar som exempel för den värsta plats som finns. Det är förmodligen inte så utan Borås är bara den sista staden jag bodde i innan jag flyttade hem till Norrbotten.
 
Hemma är alltid hemma. Det tror jag att de flesta håller med om. 
 
 
 
 
Jag har i vart fall sett en hel del olika platser i vårt avlånga land. Förvånandsvärt många som är uppvuxna i södra Sverige har däremot aldrig besökt de norra delarna av sitt eget land. Varför när till och med Kate Moss flugit enkom till Boden? 
 
 
 
PS. Lockande men dålig idé att kasta snö i luften utan vantar. Kul först men blött och kallt efteråt! Britt fick agera handduk. 
 
God Natt! /Anna Munkhammar
 
/ Kappa – Vintage (gåva från kollega) / Stickad Polo – Millennium / Jeans – Cheap Monday / Klocka – Casio (pappas gamla) / Stövlar – Biltema /

Du kanske tycker om

8 kommentarer

Anonym mars 2, 2016 - 08:49

Underbara bilder!

Svara
Anna Munkhammar mars 2, 2016 - 08:49

Tack! ! <3

Svara
Maria mars 3, 2016 - 05:01

Kloka ord, härlig text & jättefina bilder som ger glädje. Fina kläder du hade!

Svara
Anna Munkhammar mars 8, 2016 - 23:33

Tack!

Svara
Maria mars 3, 2016 - 05:01

Kloka ord, härlig text & jättefina bilder som ger glädje. Fina kläder du hade!

Svara
Anna Munkhammar mars 3, 2016 - 09:34

Tack Maria! Det värmer <3

Svara
therese mars 10, 2016 - 21:03

Vilka underbara bilder! Jag har aldrig varit längre upp i landet är stockholm (är en härlig östgöte bosatt i en stad nära norrköping) och det skäms jag över. Min sambos familj är ifrån Umeå, & har alltid velat åka lite längre upp i landet. Sambon har varit så less på den här hemska vintern, utan näst intill någon snö här nere, så han har till o med varit inne på att flytta längre norrut, haha!

Svara
Anna Munkhammar mars 14, 2016 - 08:30

Tack! Du måste ju åka med honom du har ju en perfekt guide då!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.