En så otroligt vacker dag det är idag! Hur kan man inte älska det?
 
 
Vi bor väldigt nära älven och jag gick ned mot den för jag vet hur fint det är där när solen ligger på. Vattnet är så strömt att ytan inte blir till is. Då kan man istället få se älvor som dansar ovanför ytan.  
 
Förr trodde man att älvorna lurade iväg folk att irra bort sig eller kanske till och med drunkna! Tur att jag stod på behörigt avstånd 😉
 
Faktiskt har jag stor respekt för älven, och det ska man också ha! Händer alldeles för ofta att människor drunknar för att isen inte kunnat bli tjock där det är strömt. Sen är det lurigt när vattnet inte forsar utan ser lugnt ut på ytan men då är det istället starka undervattenströmmar som kan suga tag i en. Jag får erkänna att jag är lite rädd för älven.
 
 
 
Höll mig på avstånd och pratade lite med syrran Anki som bor Stockholm i telefon istället. Hon ska komma hit nästa helg och åka slalom i Kåbdalis med mig! <3 
 
Som jag längtar för det ska bli så skönt med en liten weekend utomhus. Hoppas det här vädret håller i sig tills dess. 
 

 
Syns vi ute ikväll?? /Anna Munkhammar
 
/ Ullkappa – Monki / Skor – Y.R.U. / Kjol – VILA / Tröja – Vintage (mormors gamla) / Vantar – H&M /

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.