Som jag hade väntat. Premiären av Haradsrevyn krockade med mitt arbete på Näringslivsgalan men i lördags innan mitt Allstar-vimmel fick jag äntligen möjlighet att se dem!
 
 
Jag har ju tjukikat när de tränat och då blev det så klart extra kul att titta på det färdiga numret!
 
Eftersom att jag skrattade så mycket under förra årets revy och såg fram emot att få uppleva samma känsla igen var mina förväntningar farligt höga!  (ojoj ni vet hur det kan sluta med förväntningar). Som tur var levererade de även i år!
 
 
 
De är bara ett så himla roligt och härligt gäng och jag fattar inte hur en person kan byta mellan så många olika karaktärer??
 
Som Morran… Faktiskt är det ingen som jag egentligen har fastnat sådär särskilt för på tv men nu på revyn! Så jäkla uppkäftigt och roligt när hon är på gym och ska träna X-)
 
 
 
 
 
Sen är det så klart alltid lika kul hur de leker och vrider med orden i alla låtar. I år var det mycket Beatles men det var uppblandat med nyare musik också. 
 
 
 
 
Idag och imorgon klockan 19.00 är sista chansen att se Haradsrevyn i Boden. Då behöver man inte köra ända till Harads utan showen hålls på Saga bägge dagarna. 
 
Jag har stressat som ett psyk för att hinna skriva det här innan dess för de är så värda en stor och jublande publik. Jag skulle mer än gärna se dem ytterligare en gång <3
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.