Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
Jag vimmelfotade åt Duo Nöje igår! Det blev på Allstar eftersom jag vet att det är ett säkert kort även helgen innan löning. Dessutom var det pyjamas-tema så jag gick ut i mjukisbyxor och nattlinne! Sköööönt…  
 
 
Välkommnandet jag fick var bara så grymt! Så klart extra kul och alltid lika surrealistiskt att få träffa en del av er som läser min blogg. Jag har ju vimmelplåtat på många ställen men i Boden är det alltid roligast!
 
Igår träffade jag flera tjejer som jag inte sett ute på väldigt länge. Det är alltid så kul för de hade så klart vart iväg på något spännande… 
 
De berättade hur de flyttat till andra platser men kommit hem en stund nu. Och alla hade hela tiden haft kontakt med Boden genom min blogg, hur glad och rörd tror ni inte att man blir då?? Det är ju hela tiden ett av mina mål, att få oss att känna någon form av stolthet och uppskattning för vår lilla stad i norr <3
 
 
 
Av alla jag stötte på tog nog dock de här militärkillarna helt klart priset som de galnaste… De fullkomligt jublade rakt ut när jag skulle fota dem. Jag skulle absolut vara med på bild också och killen som fotade ställde sig upp på kanten av sofforna (!!) 
 
Att jag egentligen inte var superpepp på att ta mig ut var fort som bortblåst. Allt hade verkligen jävlats under dagen och när jag for hemifrån var delar av huset strömlöst. Fast kanske är det just sådana gånger som man behöver få komma sig ut en stund? 
 
Pratade ihop mig med några vänner och så for vi ut tillsammans så kände man sig lite mer pepp.
 
 
 
 
Fler bilder hittar ni på duonoje.se
 
PS. Stort tack till tjejen i baren när jag råkade dra en springnota på en cola! Jag kom visserligen på mig själv och sprang skamset tillbaka för att betala men då bjöd hon mig på den 😉 Tack!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Anonym februari 26, 2016 - 13:57

Hello

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.