Under lunchen sprang jag iväg på en pressträff för välgörenhetsgalan “Alla Tillsammans” som jag kommer att medverka i nästa tisdag. Snälla kom och titta på mig (och ni behöver så klart inte blunda när de andra är på scen heller 😉 )!! 
 
 
Den här bilden från pressträffen har jag lånat från Norrbottens Kuriren och ni kan läsa mer om galan  i artikeln som de publicerat efteråt
 
Det är Madde som är initiativtagare till eventet som står längst fram. Kommer ni ihåg att jag var på middag hos henne och planerade hemligheter för ett tag sedan..?
 
Jag och Charissa som är konfrencierer ska ha ett litet roligt nummer mellan varje artist och jag vill så gärna visa er vad det är som vi jobbat med! Vill inte avslöja för mycket men ni kommer att få möjlighet att se en hel del av både min och Charissas häftiga klädsamligar.
 
 
 
Vi har haft superkul när vi arbetat med det här och jag tror verkligen att det kommer synas på scen. Om alla biljetter blir sålda är det nästan 500 par ögon som tittar på oss (!!)  
 
Tänk också på att alla vi som jobbar med showen gör det gratis och pengarna som biljetten kostar går till en god sak. Idag på pressträffen berättade Madde att det inte bara kommer att gå till hygienartiklar som blöjor och tandborstar utan även för att hjälpa och stärka kvinnor!
  
Kolla in Alla Tillsammmans på Facebook och som sagt, kom och stötta och titta på mig på tisdag så blir jag jätteglad <3 Jag lovar att ni kommer att få skratta en hel del åt mig!!
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.