Det här inlägget är ett samarbete med Norrbottensmedia
 
Det var verkligen superglammigt på galan igår fast jag hade ju som bekant det hett om öronen för jobbade åt både Kuriren, NSD, Tidningen Extra och Norrbottensaffärer (!!!) 
 
 
Årets Företagare blev Ming Palace. Så värda tycker jag för vem har inte ätit “på Kina” och de är alltid så trevliga där. Hur många gäster som helst passerar deras dörrar och ändå kommer de ihåg vad JAG brukar beställa och vilja dricka. Sådana detaljer gör ju att det känns familjärt och välkomnande att äta där.
 
I samband med galan avgjordes också tävlingen Talang Norrbotten och jag var helt mållös. 12 åriga Emmy hade skrivit en egen låt som hon sjöng och spelade på piano. Jag tror att publiken var lika chockade som mig för de jublade som bara den efteråt. Det var så jäkla bra! 
 
 
 
Hon kommer att gå långt. Snart hör ni Emmy på radion!
 
 
 
 
 
Jag träffade på väldigt många kända ansikten men en av de som stack ut lite mer var Elisabeth som hade brutit benet och sprayat glitter på gipset!! Hur fint?? Först höll hon upp benet bakåt så jag trodde att hon amputerat det… Men sen när jag såg att det var gips vågade jag fråga vad som hänt, haha.
 
Mikael Tornving var confrencier och jag gillade honom. Han drog en hel del bittra och sarkastiska skämt om att vara företagare och tonårsförälder. Till sin hjälp hade han Clabbe och de var ett riktigt bra team som bjöd på sig själva. 
 
 
 
 
 
Så tillsut vill jag skicka en stor kram till de här härliga kvinnorna! Jag satt tillsammans med dem vid bordet och var världens tristaste som sorterade bilder och skickade till Norrbottensaffärer så att de kunde uppdatera om galan konstant. 
 
De såg till så att jag fick kaffe och jag önskar att vi hunnit prata mer för jag hade gäna sugit åt mig av affärskvinnornas kunskaper! Maria Jonsson som driver Crearo Utveckling i Luleå och jag hann i vart fall surra en stund i lugn och ro ute på parkeringen
 

 
Nu ska jag skriva en artikel om hela kalaset till Kuriren och NSD
 
Resten av vimlet och massor av mina bilder hittar ni på Norrbottensaffärer.se! Där kan ni även läsa om vinnarna i de olika kategorierna mm mm.
 
Ha en bra söndag! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

s i m o n e [photography] februari 22, 2016 - 20:20

Åhå, rör du dig bara i Boden eller fotar du i Luleå också? Jag arrangerar nämligen ett musikevenemang som heter Rock Wave som hålls hus 2ggr per år på Lillan i luleå och det hade varit jätteroligt om du skulle vilja dokumentera, nästa Rock Wave är lördag den 4 juni 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.