I flera dagar har jag sett snön trilla ned och då sprätter det ju som bara den i alla skoternerver! Äntligen lördag och tjockt med nysnö!
 
 
Pappa följde med mig på en tur och var faktiskt väldigt engagerad i mitt fotande. Han fick agera både fotograf och modell och det var rätt så kul.
 
Svårt att inte le när han sitter i en snödriva, försöker se något i displayen och sen också få tekniken att fungera…
 
Jag tycker allra bäst om att köra skoter med pappa för han är så bra på att ta hänsyn till min nybörjarnivå! Han varvar lättare och svårare körning och tar mig till ställen där jag får utmana mig själv utan att det är alldeles för avancerat. 
 
 
Idag var det sjukt djup snö på vissa ställen och jag lyckades så klart både välta och köra fast när vi körde utanför leden! Men det gör ingenting för snön är så fluffig och det är så man lär sig. Som tur är har jag en riktigt bra lössnömaskin så det tog inte särskilt länge att komma loss.
 
 
 
Helt otroligt att jag efter det här ska svida om till långklänning och gå på Näringslivsgalan!? Allt på samma dag.
 
 
 
  
Först ska jag  bara vila lite på soffan än stund.
 
Ska någon av er på Näringslivsgalan ikväll? /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Ann-Kristin februari 14, 2016 - 11:13

Gud vad fina bilder du tar (och pappa me såklart hehe) nu vill jag komma hem!!

Svara
Anna Munkhammar februari 14, 2016 - 16:35

Ja pappa gjorde ett bra jobb han också!! Längtar efter dig med <3

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.