Alltså å så spännande och pirrigt och nervöst och jobbigt. Haha… Imorgon ska jag jobba med att plåta på Bodens Näringslivsgala åt Norrbottensmedia. Det gjorde jag även förra året och då hade jag stora problem med kameran vilket gjorde mig jättestressad och jag kände mig inte särskilt nöjd efteråt. Nu är jag mer erfaren så det kommer säkert att gå bättre. Uppdraget har till och med utökats något och det känns ju kul att de litar på mig så pass!
 
 
Förra året stal jag faktiskt en bordsplats och åt upp maten som serverades där!! Fast det måste väl ändå vara preskiberat nu? Haha!!
 
Den här gången ska jag få äta av maten utan att “stjäla” den. Får också tillfälle att ha min svarta vintage-långklänning igen för hur tråkigt det än låter blir det nog samma i år. Ska försöka få någon schysstare bild på den så kommer ni att förså varför. Jag känner mig alltid verkligt klassiskt vacker i den.
 
När jag fotograferar tycker jag att det är viktigt att smälta in så jag klär gärna upp mig utefter vad det är för tillfälle. Filmade på ett superlyxigt bröllop i somras och det hade ju kännts jättefel om jag gått omkring aldeles underklädd.
 
 
 
Det är ju lite utav min grej att vara en del av festen eller evenemanget och då är det också lättare att få till fina bilder. De männsikor som man fotar slappnar av och bjuder till om man är “en av dem” och inte någon skrämmande fotograf. Ulv i fårakläder med andra ord 😉  
 
Trevlig helg <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.