Hej vänner, jag är fortfarande förkyld så här kommer ett lite personligare inlägg från mig. 
 
 
Idag har jag legat i soffan med feber och en sårskorpa till näsa efter att näsdukarna som jag snytit mig med skavt upp den. Men jag är ändå glad att jag inte känner av halsen för visst är det tråkigt att vara sjuk men det hade varit värre att dessutom ha ont. 
 
Har faktiskt lite svårt att tycka synd om mig själv när min älskade mamma kommit förbi med nybakade bullar till mig. Alltså huuur gulligt!? 
 
Jag måste erkänna att det kom en liten tår när jag kokade kaffe och åt två styckna bullar på raken. (Jag har ju som bekant lite väl nära till känslorna ibland)
 
 
Näsan smörjer jag med en salva som min kollega Anneli kokat ihop själv av massor av vårdande oljor och bivax. Den är det bästa som finns! Till vardags använder jag den på mina läppar men nu har jag alltså upptäckt ytterligare ett användningsområde. 
 
Idag har även Katta och Eva förgylt mitt trista soffliggande. Bollat blogg-issues med dem och deras kvicktänkta kommentarer och observationer gav mig massor med energi (febern till trots). 
 
Efteråt skrev jag ett jättelångt inlägg men jag måste kolla igenom det några varv till för jag såg att den röda tråden är bruten på en hel del ställen när jag läste det senare. 
 
 
Hoppas att ni har en grymt kul kväll just nu. Jag har blivit mycket piggare. Kram!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Sarah februari 7, 2016 - 00:48

Hoppas du blir frisk snart 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.