Jag blev störtförtjust förra året när jag var bjuden på premiären av Haradsrevyn. Hade det hur stressigt som helst i livet och det var en sån lättnad att bara få slappna av och skratta!
 
 
Sedan dess har jag haft en del kontakt med Caroline som är med i revyn och idag fick jag tjuvkika på när de skulle lära sig lite koreografi till årets show. De tränade på ett helt nytt dansnummer och då var det så klart svårt att hålla sig för skratt när det blev fel!
 
Blir minst sagt spännande att se hur de ska få till det 😀
 
 
Jag kom hem för bara en liten stund sedan men jag ska så klart att berätta mer om mitt besök hos Haradsrevyn i ett längre inlägg!

Dessutom kommer jag att se showen också och nu fick jag verkligen blodad tand inför det. De är ett hur härligt gäng som helst jag kände mig nästan som att jag också var med fast jag egentligen bara tittade på och fotade.
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.