Hej vänner. Jag hade tänkt berätta om min träff med Madde och Charissa i söndags. Vi smidde lite planer uti flyktinggalan den 23e februari. 
  
 
MEN, det är något som inte stått rätt till med min kropp idag för jag känner mig inte helt kry. Somnade pladask i mormorsrummet så fort jag kom hem från jobbet. 
 
Jag hatar att vara sjuk och blir världens ynkligaste så undviker det allt jag kan! Idag har jag tillåtit mig själv att bara vila och inte ens anstränga hjärnan i onödan. 
 
Många ser det som en merit att arbeta hårt trots att de är sjuka och absolut, är det viktiga saker i görningen så kan jag också pressa mig själv väldigt hårt. Men om det är någonting jag lärt mig från modedesignen så är det att åtminstone jag har lätt att strunta i kroppens signaler. En kan tro att det går att köra på max hur länge som helst men tyvärr får man betala för det förr eller senare. 
 
Jag arbetade med designen konstant, negligerade behov av mat och sömn (för att inte tala om livet). Tappade tillslut dygnsrytmen totalt och hade inte heller någon lust kvar till modedesignen som tidigare varit det jag brunnit för mest av allt!
 
 
Sedan jag varit liten har jag älskat att sy kläder och hitta på kreationer. Jag kan verkligen sakna den roliga känslan men orkar fortfarande knappt se en symaskin. 
 
SÅ, idag har jag med gott samvete sovit på soffan och snart förflyttar jag mig till sängen. Imorgon är det nya tag 😉
 
Sov gott och ta hand om er!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.