Full av energi när jag kom hem igårkväll. Så pass att jag drog igång två tvättmaskiner till och med. Och vad berodde det på då?
 
 
Jo jag känner att jag tagit tag i mig själv den här veckan. Jag har gjort ett schema för hushållssysslor som jag annars skjuter upp, umgåtts med vänner, blivit bjuden på jättefin middag hos Johanna och igår var jag till Luleå och träffade bloggarna Katta och Eva
 
Vi år middag på Roasters och pratade om allt sånt där som är svårt för de som inte är inom samma bransch att förstå. Det är så sjukt peppade!  
 
Vi hann avhandla både lättsamma och seriösa saker. Mycket skoj men också allvar och konkreta tips till varandra <3
 
Roasters hade för övrigt premiär för sin nya meny och det var så klart lite roligt att få testa den. Jag och Katta beställde skaldjursgrytan men jag tror att Eva drog vinstlotten som valde rödingen. (Inte för att grytan var dålig eller så men jag fick några ben och tycker det är lite jobbigt)
 
Glömde kameran men Eva hade som tur var med sin så jag har lånat bilder av henne: 
 
 
 
 
 
 
Nästa gång kanske vi har fått med någon till bloggare?
 
PSSST! Både Eva och Katta har så klart också skrivit om vår träff. Ni hittar dem här:
 
Eva Sollén – People in The Street  
 
Katarina Söterberg (Katta) – Kattas Betraktelser
 
 
Eva kommer föresten att vara med i ett reportage i helgbilagan Duo. Håll utkik imorgon!
 
Trevlig helg, imorgon ska jag upp på skotern igen. /Anna Munkhammar
 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Eva – People in the Street januari 16, 2016 - 18:29

En mycket trevlig träff 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.