Det här inlägget är ett samarbete med Tidningen Extra 
 
Alltså i lördags var det alldeles galet vad mycket vimmelbilder det blev. Jag fotade åt Tidningen Extra och som tur är ryms det bara 9 bilder i tidningen för det var så många som prompt skulle ha med mig på kort…
 
 
Jag är gärna med på bild men känns ju lite pinsamt om man sticker fram huvudet på varendaste foto i tidningen!?
 
Träffade massor med kul människor men även några läsare och då blir jag så klart lite extra glad. 
 
Här har ni (nästan) alla groupies och selfies från i lördags!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Var verkligen uppåt efter att ha kört skoter och sen få vara ut. Men på söndagen blev jag istället rätt så låg. Jag kan bli sån ibland och det var också därför som jag inte bloggade något då. Det känns konstigt att se glada bilder på sig själv och skriva positivt när man inte känner sig så just då..
 
Resten av bilderna får ni vänta till på torsdag att se för då kommer nästa nummer av Tidningen Extra. 
 
 Sov gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Kattas Betraktelser januari 13, 2016 - 07:26

Vilket ös

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.