Kom lite frågor om Prins Patrik efter youtubeklippet som jag la upp igår <3
 
 
Det var aldrig planerat att han skulle vara med i filmen utan han kom själv på att han skulle hoppa upp i fotöljen så det var därför som jag blev lite distraherad. 
 
Patrik är en extremt kärvänlig katt och verkligen den snällaste katten jag känner till. Det är tur det för han är min första katt och jag är egentligen mest van vid hundar så han har nog blivit uppfostrad precis som de hundar jag haft. 
 

Betalad med Sprit  =^.^=

Jag har har köpt Patrik för en whiskey och en konjak av en kollega på en firmafest men det låter värre än vad det är. Jag visste att de har bra hand om sina katter och att kattmamman var otroligt snäll så jag ville absolut ha en katt från deras kull. Jag hade tur och lyckades få en kattunge och eftersom att vi är vänner skulle han promt inte ha något i gengäld så då blev det tillslut så att jag betalade med whiskey och konjak.
 
Äntligen Fredag!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

Frida januari 8, 2016 - 17:52

Så underbar 🙂

Svara
Silja januari 9, 2016 - 10:53

Hehe vad annorlunda gengäld 😉 Men väldigt fin var han!?

Svara
Anna Munkhammar januari 12, 2016 - 08:15

haha ja en del kan bli lite förskräckta om de inte vet hela bakgrunden 😀

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.