Igår spelade jag in ett YouTubeklipp, kul va! Jag är totalt rookie på YouTube men har velat hålla på med det SÅÅÅ länge! Det dumma är bara att jag fått så mycket prestationsångest över det men nu bestämde jag mig för ett jättelätt ämne bara för att komma igång….
 
 
Vad tycker ni, är det fortfarande fånigt att blogga…? 
 
Ha en fin dag!! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

6 kommentarer

Eva – People in the Street januari 8, 2016 - 16:09

Heja Anna! Jättekul att du kommer igång med Youtube, mer sådant!

Bloggvärlden kan verkligen ta en på oväntade och roliga saker och upplevelser. Förutom alla härliga människor du får att träffa. Jag har ju träffat dig via bloggarna – ett av mina positiva möten som bloggen gett 😀

Svara
Da C Man januari 10, 2016 - 00:39

Kände mig lite uttråkad så titade förbi för att se om det hänt nåt spännande…

Kollade denna och sen en annan på din kanal där du visade hur bra du är på använda köksmaskiner:-O Kollar aldrig på Halv 8 så hade ingen koll.

Kan tänka mig du fick en hel del pikar av dina vänner och bekanta efter inslaget för folk gillar att göra sig lustiga, men det är inte så lätt med alla maskiner som finns. Hur som helst var det rätt kul:=)

Inget spännande alltså… men nåt kul hade hänt.

Att blogga är inte löjligt, i varje fall inte om bloggen är seriös och man har nått intressant att blogga om, och du raporterar ju om nöjeslivet och dina äventyr i skog och mark.

Eller föressten man kan blogga om vad man vill för internet är så stort att det alltid finns andra som också är intresserad av samma sak. En personligt blogg t.ex. är åtminstone de närmast sörjande intresserad av så…

Blogga på du tjejen and keep up the good work, och videos kan vara bra i bland när det är svårt att få fram budskapet i text eller bild.

Svara
Anna Munkhammar januari 12, 2016 - 08:34

Jag är känd för att vara ganska klantig bland mina vänner så jag bjuder mer än gärna på det där med råsaftcentrifugen 😀

Svara
La Linda / Better Bloggers januari 14, 2016 - 11:41

Tummen upp för video, bloggare och allt coolt det för med sig, heja dig!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.