Vaknade imorse och tittade ut genom fönstret…
 
 
 
Wow vilket väder!! Ringde pappa på en gång och frågade om han kanske hade lust att köra lite skoter med mig <3 Det var bara det att det att det visade sig vara -30 grader kallt ute (!!) Ingen skotertur med andra ord.
 
Inte ens Britt har haft lust att gå ut och kissa när det varit så pass kallt och när vi väl gjort det har hon hoppat på tre ben.
 
Nåväl, det fick istället bli tillfälle att smaka på det där teet som min vän Persson gett mig i julklapp. “Stilla Doft av Vinter” hette det och var supergott. 
 
 
 
 
Slog mig till ro i mitt mormorsrum och svarade på några frågor som Katta skickat till mig. Det är nämligen så att hon ska göra ett inlägg med en intervju med mig på sin blogg Kattas Betraktelser. Det ska bli jättespännande att se när det läggs ut! Kommer så klart att ge en heads upp till er då så att ni kan gå in och kolla på det 🙂
 
Jag är jätteglad att hon ville intervjua mig för hon är en sån härlig person och hennes blogg är faktiskt en av Sveriges äldsta resebloggar! Det är helt otroligt hur många platser hon besökt och fotograferat på. 
 
Katta, jag och Eva hade en liten bloggmiddag i höstas och nu planerar vi att göra en favorit i repris snart. Det är så skönt att träffa och prata med de som är insnöade på samma sak som en själv <3
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

3 kommentarer

Silja januari 6, 2016 - 22:53

Så fina bilder 🙂 man vet knappt vad man ska göra när det är så kallt som det är nu! Dock har jag aldrig upplevt minus 30 än så länge 😉

Svara
Anna Munkhammar januari 8, 2016 - 16:46

Tack. allt blir stelt och styvt när det är så kallt. Hundens koppel och motorvärmarsladden står rätt upp. Men det är lite kul att uppleva det någon gång om året. Så länge det bara håller i sig i någon dag och blir varmare sen 🙂

Svara
Silja januari 6, 2016 - 22:53

Så fina bilder 🙂 man vet knappt vad man ska göra när det är så kallt som det är nu! Dock har jag aldrig upplevt minus 30 än så länge 😉

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.