Alltså vilken kväll igår, underbart! Plåtade åt Duo NöjeAllstar i Boden och det jag tänkt skulle gå fort blev istället en helkväll. 
 
 
 
Det var en ganska lugnt ute och inte supermycket folk men stämningen var ändå riktigt bra. Jag älskade musiken och blev på bra partyhumör trots den långa bilresan dit
 
Gick jättebra att fota för det var så många som kom fram själv och pratade med mig och ville vara med på bild. Å jag verkligen älskar när det är så för det blir så himla kul då! <3 
 
Det enda som kanske inte var så bra med det var att jag fick vara med på många bilder och jag kom i princip rätt från skotern… Eller ja, jag bastade efter att ha kört skoter men kunde inte tvätta håret och hade inget smink så såg hyfsat tuffsig ut. Försökte dölja det med en keps men den gav jag bort senare på kvällen X-)
 

 
Resten av bilderna från Boden hittar ni på duonoje.se
 

Sen bar det iväg till Luleå…

 
Planen var ju att åka tillbaka till Klingersel när jag var klar men då ringde syrran Anki som var och festade på Allstar i Luleå. Hon ville få skjuts hem så jag åkte dit för att hämta henne och eftersom hon ville stanna lite längre kom jag in en stund och det blev riktigt kul!
 
 
 
 
 
Jobbigt bara att jag inte kom fram till Klingersel för än klockan 6 på morgonen…. Böööööh!! 
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

6 kommentarer

Anonym januari 4, 2016 - 01:37

Härliga bilder 🙂

Svara
Frida januari 4, 2016 - 05:05

Fina bilder 🙂

Svara
Anna Munkhammar januari 4, 2016 - 19:23

tack 😀

Svara
Skogsraah ☾ januari 4, 2016 - 13:02

Vad kul! 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.