Nyårsafton firade jag med fina vänner och god middag! Vi hjälptes åt att laga mat ihop och hade det jättetrevligt så det kändes som en bra start på 2016. 
 
 
Jag hade ju planerat att hinna köra skoter på dagen men med tanke på att det skulle handlas och ordnas tre rätters middag till tio personer så var det kanske lite väl tidsoptimistiskt…
 
Nåväl, jag lurade i vart fall in gästerna till lite garagehäng med drinkar så att vi åtminstone fick titta och provsitta lite på skotern en stund. Johanna såg riktigt nöjd ut, jag ska nog få med henne att köra hon också så småningom!
 
 
 
Jag kände mig betydligt mer harmonisk den här nyårafton än förra. Inte så konstigt med tanke på att både min morfar och faster dog under förra julen och det var väldigt mycket känslor i omlopp. Senare längre in på året gick även min mormor bort och en vän förolyckades i en trafikolycka.
 
Fyra begravningar på ett år har helt klart varit riktigt tungt. Jag är inte så att jag tror att något ändras bara för att det blir ett nytt år men det är ett bra tillfälle att se tillbaka på det som varit. Både det goda och det onda. 
 
 
Nästa år ska jag försöka uppskatta de som står mig nära mer och lägga mer tid på att umgås med dem. 
 
En stor kram till alla er läsare, jag hoppas att vi kan fortsätta att följas åt genom nya spännande äventyr <3 /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Kattas Betraktelser januari 2, 2016 - 22:02

Anna. God fortsättning! Hoppas det blir ett bättre år i år med mer glädje!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.