Näthat, för ett tag sedan var det min tur igen. När jag skulle gå och lägga mig blippade det till i telefonen. Åh en kommentar på bloggen! Jag blir alltid så glad när jag får kommentarer eller meddelanden på facebook av er!
 
 
Men den här gången var det inte en sådan kommentar utan mer som ett jättelångt brev med hat och hot mot vänner till mig. 
 
Jag har tidigare fått arga meddelanden via sms och bloggkommentarer men då har det varit kopplat till någon av de mer debattinriktade inläggen som jag skrivit. Det är inte okej att spy ut sitt hat över någon men de gångerna har jag åtminstone haft lite förståelse för det på ett annat sätt.
 
Den här gången fanns det ingen direkt röd tråd och dessutom riktad mot personer som står mig nära. 
Tråkigt att det ska behöva bli på det sättet så fort man blir lite offentlig. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

8 kommentarer

Anonym december 29, 2015 - 10:10

Synd att nättrollen får hålla på som de gör ostraffat! Låt dom inte påverka dig!! =)

Svara
Anna Munkhammar januari 4, 2016 - 19:25

Ja man tycker ju det. onödigt och trist bara.

Svara
Conan den sköna barbaren ville bara ge dig en sen jul-klapp... januari 3, 2016 - 00:32

Hej lilla stumpan här får du en sen jul-klapp på lilla rumpan (visst är jag poetisk…),

Såg bara senaste bilder och la märket till att du har rätt mumsiga höfter och rumpa som jag fick lust att känna lite på;-)

Hoppas det varit en givande och kul skoterhelg för dig men tyvärr kunde inte Conan förgylla den ännu mer med sin behagliga närvaro… Conan är en mycket behaglig person mot folk som inte gjort honom nåt och bra på både invärtes och utvärtes massage…

Ville bara klargöra att det med haremsdamer och befruktning kräver frivilligt deltagande för att kunna genomföras, och dessutom var det rätt uppenbart inte allvarligt menat utan mer allmäna spydigheter/lustigheter mot de skyldiga.

Kanske även lite för att roa dem som hade vett nog att förstå det var på skoj, typ dig.

Dessutom var det rätt tydligt att det bara var symboliskt och bildligtvtalat för att poängtera hur stor deras skuld vid detta lag är och deras usla beteende.

Om nån av dessa ohederliga damer som varit insyltade och uppenvarligen är väldigt illvilliga och gillar att snacka skit försöket få det till nån sorts våldtäktshot så gör de bara bort sig ännu mer.

Det kan möjligen vara ett tecken på att de har väldigt vild fantasi i kombination med väldigt dåliga samveten, för vild fantasi måste man ha om man kan hitta på så mycket skit som vissa gjort om mig…

Eller så handlar det om djupare liggande psykologiska orsaker som typ psykopati…

Dessutom är min erfarenhet av satanister inte den bästa för de flesta sådana jag stött på har varit jäkligt falska, lögnaktiga och genonruttan typer.

Nu är ju Satanisten i fråga (om hon nu är en riktigt satanist) inte en av de djupast inblandade heller utan folk relaterade till I19 och de mindre hederliga elementen där + en annan instans i sammhället som gjort allt annat än skött sitt jobb hederligt och korrekt.

Jag har bara sex med frivilliga deltagare och helst ska dessa åtrå mig också för jag tycker det är halva grejen men jag kräver också ett visst mått av moral och folkvett från de damer jag har sex med för jag gillar inte falska, lögnaktiga och opålitliga typer.

Så det med haremet komer inte bli verklighet ens om dessa damer vill det själva om dessa inte gör ordentligt med bort och bättring först och visar att de kan bete sig som goda människor.

Typ betalar sin ansenliga skuld till mig i dollar + ränta för alla förlorade år de kostat mig så det blir många många miljoner det är frågan om.

Sedan måste dessa offentligt erkänna sitt brott och sitt usla beteende utan undanflykter eller försök att slingra sig för att återupprätta min heder och ta sitt straff, vilket jag tvivlar på att de har ryggrad nog att göra.

Ska jag börja räkna på vad detta kommer kosta mig på livsbasis börjar det nog närmas sig typ 5-7 mille, så det är seriöst alvarliga saker.

Det andra problemet är ju att de även orsakat mig irreparabel skada jag komemr få lida för resten av mitt liv och de tgår ju inte ens att betala, de har helst enkelt betett sig som samvetslösa, kriminella svin på ren svenska.

Jag har all orsak i världen att vara arg på dem av helt och hållet rationella skäl och de tär raka motsattsen till att vara galen som vissa av dem försöker få de ttill för att rädda sina egna skinn.

Nu var jag däremot allvarlig!

Däremot är det så att ni som känner dem och har vett i huvudet borde se till att dom slutar med sina dumheter och sitt skitsnack för jag är jävligt less dom och deras illvilliga genomruttna idiotbeteende.

Ni Bodensare med folkvett och moral borde verkligen se till dessa individer slutar med sina dumheter både för deras skull och bodens rykte och anseendes skull.

Ingen i hederlig Bodensare vinner på att Boden och Bodensare framstår som samvetslösa psykopater som förstör oskyldigt folks liv för skojs skull.

Kände att jag kanske måste avsluta detta seriöst så alla fattar vad det handlar om.

Nu verkar du ha haft ett jobbigt år så du var kankse fel person att blanda in trots att du uppenbarligen känner några av dessa då du är i svänge mycket, och inte bara

Svara
Anonym januari 4, 2016 - 14:49

Är man rädd om sin heder kanske det inte blir bättre av att skriva konstiga kommentarer på en blogg?

Svara
Conana har ett förslag til de goda Bodensarna januari 4, 2016 - 16:53

Till anonym: Jo det blir det om det är en uppmaning till en som känner vissa inblandade att prata förstånd med dem… Kan fungera bättre än om Conan själv försöker prata med dem för då verkar de bara prata ännu mer skit som hämnd. Sen kanske inte alla förstår ironi och sarkasm eller lustighet fast att jag kan vara lustig trots alla oförätter är ju ett gott tecken eller hur.

Til mitt förslag då:

Ni Bodensare skulle kunna starta en inslamling som t.ex. heter "Rädda Conan den "Gode" Barbaren" där ni samlar in de X antal miljoner vissa mycket ohederliga Bodensare kostat Conan och i princip stulit av honom.

Ni skulle även kunna se till at de skyldiga betalar frivilligt ur egen ficka vilket hade varit mest rättvist. De måste även återupprätta Conans karriär och kompensera honom för alla år av utveckling och advancemang han förlort på de tområdet med p.g.a deras konspirerande.

Det skulle göra Conan väldigt glad:-D

Sedan skulle ni även kunna vittna mot dessa så de får sitta i fängelse nåt år för då skulle skulden vara betald, i varje fall den del som går att betala.

Då skulle Boden även bevisa att alla Bodensare inte är onda och att det finns mycket godhet här med, och Conan skulle kunna börja leva igen:-D

Sen vet inte Conan om det är manliga eller kvinnliga Bodensare som är mest skyldiga heller för det verkar vara både och. men som tur är inte alla.

Det spelar ingen roll heller eftersom vi alla är lika under lagen, vare sig man är man eller kvinna, gammal eller 20+, svart eller vit, rik eller fattig, hög eller låg.

Ingen har större rätt än någon annan att bete sig ohederligt i Svea rike.

Bara ett sista förslag från Conan för det om haremsdamer och haremsvakter var bara på skoj, och Conan tyckte själv det vara rätt skojigt.

Förhoppningsfull hälsningar,
Conan den "Gode" Barbaren

Svara
Anonym januari 5, 2016 - 13:36

Jisses….

Svara
Conan den "sköna" barbaren har inget mer att säga januari 6, 2016 - 02:20

Till jisses: Tycker du jag har väldigt välsmort munläder eller kanske fingrar;-) Anna är bra på fotografera och jag på att orera, så vi har bägge mystiska talanger som kommer från djupet av våra konstnärssjälar… Min själ är bara lite mer barbarisk:-O

Conan har hur som helst sagt det han ville plus varit lite skojigt och roat folk för det första messet blev kanske lite grovt.

Conan kan även slå vad om att Conans fiender börjat snacka ännu mer skit när de fick höra detta. Det räknade Conan med också för det vill rädda sin askinn så de slipper stå för sina dumheter, men Conan hoppas de en vacker dag betalar sin skuld.

Conan ville också säga att ni som blvit insyltade av dessa skurkaktiga personer borde sluta springa deras ärenden och sprida deras skit för Conan är rätt less på det.

I, K och övriga som blivit indragna är med andra ord inte Conanas huvudmåltavlor utan det är de huvudskyldiga som både jävlats med Conana i flera år och sen satt i gång att snacka massa skit för att Conan inte gillar folk som jävlas som är Conans huvudmåltavlor.

Dessa borde alla goda Bodensare se till får ta sitt straff, måste betala sin skuld och tvingas sluta med sina dumheter, för de är en skam för Boden att de beter sig så ohederligt.

Varma hälsningar till alla mina framtida haremsdamer,
Conan den "sköna" barbaren;-)

PS! Tråkigt att första skoterturen slutade i tårar men förstår du blev rädd för att din nya skoter blivit skadad, skotrar är ju rätt dyra. Tyvärr händer sånt alla som kör skoter lite då och då så man får vänja sig men inte så ofta när man blivit mer skotervan.

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.