Swedish Blogposts

Vimmelbilder från Juldagen på Allstar

Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
Hello, gissa vad jag gjorde igår? Just det fotade på Allstar åt Duo Nöje!
 
 
Det var “bond-tema” igår och många var faktiskt lite extra piffade. Själv får jag väl säga att jag inte var 100% bekväm med min enorma urringning fast jag tycker att kläningen är jättesnygg så hade den ändå. Intalade mig själv att det var okej i och med att klänningen var så pass lång. Fick många komplimanger i vart fall. 
 
Den 25e är ju känd som den stora hemvändarkvällen och JA det var smäck med folk både uppe och nere. Sjukt kul och grym stämning!
 
  
 
 
 
 
 
Mer vimmelbilder från kvällen hittar ni på duonoje.se ! Hoppas att ni haft det fint idag och tack för igår <3 /Anna Munkhammar

2 thoughts on “Vimmelbilder från Juldagen på Allstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.