Det här inlägget är ett samarbete med Duo Nöje 
 
Hello, gissa vad jag gjorde igår? Just det fotade på Allstar åt Duo Nöje!
 
 
Det var “bond-tema” igår och många var faktiskt lite extra piffade. Själv får jag väl säga att jag inte var 100% bekväm med min enorma urringning fast jag tycker att kläningen är jättesnygg så hade den ändå. Intalade mig själv att det var okej i och med att klänningen var så pass lång. Fick många komplimanger i vart fall. 
 
Den 25e är ju känd som den stora hemvändarkvällen och JA det var smäck med folk både uppe och nere. Sjukt kul och grym stämning!
 
  
 
 
 
 
 
Mer vimmelbilder från kvällen hittar ni på duonoje.se ! Hoppas att ni haft det fint idag och tack för igår <3 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Kattas Betraktelser december 27, 2015 - 22:13

Så kul!!!!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.