Swedish Blogposts

En dag på akuten

Nu är min hjärna köttfärssås och spagetti igen. Doktor Anna har fått köra ytterligare en person till akuten. Blommorna som jag fick förra gången har ju knappt hunnit vissna ens!?
Sist var det en kille som brutit fingret och idag var det en vän som fått axeln ur led. När de äntligen fått tillbaka den på rätt plats och jag kört hem honom så åkte den ur led igen 🙁 Samma resa ytterligare en gång…
Ska det fortsätta på det här viset får jag snart lägga in sjuktransport i Boden By Nights företagsbeskrivning!
Helt otroligt de som arbetar på akuten. Tänk att ha den miljön som ens vardag? Visserligen var vi där i 12 timmar men redan efter halva tiden var jag totalt slut i huvudet och somnade till en stund när vi väntade på besked från läkaren. 
Äntligen fått krypa till sängs nu och jag kommer då slockna innan huvudet slår i kudden. Sov Gott! /Anna Munkhammar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.