Haha jag dog när jag såg den här bilden på mig och Britt… Det ser ut som att jag ska sätta på henne!?! Stackars Britt,  jag skulle bara ge en kram jag lovar 😛
 
 
Man får passa på att försöka få sig lite ljus i ansiktet de få timmarna som det går. För den som inte bor här är det svårt att förstå men det är väldigt mörkt ute nu. 
 
Visserligen ligger Boden ändå söder om polcirkeln så vi har åtminstone någon timme med ljus. Fast solen syns inte direkt utan den finns där någonstans vid horisonten så det är mer som skymning en stund på dagen och sedan blir det mörkt igen.
 
 
  
Det är vackert och häftigt, men det är jobbigt också. Jag är en sån som verkligen påverkas av det och blir jättetrött. Energin i kroppen vill liksom bara ta slut och jag kan känna mig lite låg också.  
 
Så, på helgen försöker jag verkligen att ta mig ut lite mitt på dagen och då hjälper det verkligen att ha Britt. Utan henne hade jag definitivt latat mig mer och stannat inne mer 
 
 
 
 
Visst har jag en fin kappa föresten. Surprise surprise jag har fått den av en kollega på jobbet <3 /Anna Munkhammar
 
/ Kappa – Vintage / Byxor – Monki / Skor – Dr. Martens /
 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Sanna december 21, 2015 - 12:21

Shit vilken snygg kappa!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.