Förra fredagen var jag på Norrbottensteatens julshow med kollegor från jobbet. Jag hade ingen aning om vad jag kunde vänta mig för jag hade inte hört något om den innan. 
 
 
Jag trodde faktiskt att det skulle vara mest sångnummer men det var mer som en revy. Roliga sketcher fast ändå sammanbundna av ett koncept och så lite sång på det.
 
Många karaktärer i showen var hämtade från “kändisvärlden” som tex Leif PW Persson, Plaura, Mat-Tina och Björne för att nämna några. Jag kan bli så impnerad av hur vissa kan analysera vad som karaktäriserar en person och sedan efterapa det. Är man duktig på det så behövs det inte så mycket för att det ska bli roligt sen! 
 
 
 
En del nummer var fantastiska och överlag skrattde jag väldigt mycket för ibland blev det verkligen spot on. Det var en bra blandning och stundtals även stämningsfullt som när Pär Andersson sjöng O Helga natt med Leif PW Persson ståendes på sin mage (!!) Nåväl, har man en bra sångröst så har man. 
 
/Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Frida december 19, 2015 - 03:42

Låter som en riktigt bra kväll 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.