Swedish Blogposts

Star Wars

Nu har jag också sett nya Star Wars filmen. Jag tänker inte spoila för någon av er men måste säga att det bästa helt klart är att de har med skådisarna från de första filmerna och att historien utspelar sig när de blivit äldre.
 
 
Givetvis är det helt enkelt bara ett måste att se den. Star Wars hör väl trots allt ändå till allmänbildningen?  😉
 
Jag kan inte fatta att hela den här veckan gått redan!? Jag har varit konstant i farten och det känns verkligen i kroppen nu. MEN, det är faktiskt jultid nu och jag ska försöka vila också och inte bara ryckas med i allt en hit och en dit. 
 
SOV GOTT och glöm inte att chilla. /Anna Munkhammar

2 thoughts on “Star Wars

  1. Frida says:

    Måste verkligen se den, som du säger det tillhör allmänbildningen haha 🙂

    1. Ja eller hur! jag tyckte faktiskt om den så hoppas du gör det också 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.