Idag var jag hos tandläkaren igen för att lagningen jag gjort tidigare hade en liten flisa borta och det har ilat. Som jag berättade sist är jag rädd för att gå till tandläkaren och faktiskt annan vård också. Det är framförallt att något ska gå fel eller göra ont som oroar mig så det här blev tyvärr lite utav ett bakslag 🙁
 
Livet passerade i revy! – nej men min mobil har även den gått sönder så jag använder min förra nu och har kollat på lite gamla bilder i den.
 
 
Bland annat sista julen hos mormor och morfar, Patrik som kattunge, Kåbdalis, långt hår och diverse skoterturer <3
 
Både roligt och sorgligt att se tillbaka på allt. Jag ska föra över alla bilderna till min externa hårddisk så att de blir säkert sparade.
 
Sov gott men borsta tänderna innan! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.