Hej världen, idag har jag, Ida och Erik letat efter julklappar. Jag köpte ett vårdande bas-nagellack till en kompis som har gel-naglar. Hmmmm, kändes ungefär lika lyckat som när jag gav mjölkchoklad till mina laktosintoleranta systrar…
 
 
Nåväl jag kom i vart fall på missen före julafton och fick lämna igen det. 
 
Jag fotar ju oftast bilder uteomhus för att jag tycker om ljuset och att det är så vackra bakgrunder. Men nu är det den tiden på året då det är kolsvart när jag slutat jobbet så det går inte att plåta ute utan blixt. Då får ni se lite ifrån huset istället!

 
Mormorsrummet är tänkt att vara mitt kreativa arbetsrum men det slutar alltid med att jag stökar ned det så mycket att det inte går att vara där >:-(
 
Jag har så mycket saker som jag vill ha framme och halvfärdiga projekt att tillslut ryms det inte att göra något vettigt. Fast samtidigt älskar jag alla prylar där inne och det är lite utav en sarkofag över mitt liv på något sätt.
 
 
 

 
 
 
Jag har massvis med beställningar på tavlor som jag verkligen borde göra men det är jättelänge sedan jag fick någon lust för det så det blir inte av. Trist!  
 
Men det är klart att tröskeln att komma igång blir ännu högre om man dessutom måste städa undan en massa bråte för att ens komma igång!? Nej det börjar vara dags för en storstädning! Typ imorgon…. 
 
Min fina stickade polotrtröja har jag föresten fått av min kollega Sara. Den är hemskickad av hennes mormor för länge länge sedan så det är lite utav en ära att jag fått överta den nu <3/Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.