Swedish Blogposts

BangerHead Tour

Å vad trevligt det var med Ida, Lena C, Emily och Alexandra ifår på Bangerhead Tour på Allstar! Först åt vi middag och sedan gick vi ned på själva eventet där vi blev stylade av två duktiga frisörer och så fick vi välja utav Bangerheads produkter ur glasmontrarna. 
 
 
 
 
 
Jag valde en hårfön som förstahandsval så hoppas att det blir den som dimper ned i brevlådan om några dagar! Fast skulle det nu bli mitt andra eller tredjehandsval så gör inte det särskilt mycket för då får jag ett set med sminkpenslar eller hårvårdsprukter från Maria Niila 🙂 
 
  

  
  
  

Min bild vann!

 
De hade en tävling för bästa bilden på instagram under kvällen och min bild på Emily och Alexandra vann!! När de skulle ta en selfie tillsammans tog jag kort på dem bakifrån och Emilys bara rygg och Alexandras hår bildade ett hjärta <3
 
  
Vinsten var ett presentort på Bangerhead på 1200kr! Inte fy skam det 😀
 
Jag älskar verkligen sådana här event, mer sånt. Glad advent! /Anna Munkhammar

2 thoughts on “BangerHead Tour

  1. Grattis Anna men det vist jag ju redan..
    Visst blev det ett 2a Pris oxå.
    Vi går väl ut samma sällskap och "äter" upp dina pengar då 🙂
    <3

    1. kan ju bli lite svårt att äta typ tvål och schampo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.