Swedish Blogposts

Italienskt i Stockholm

En av de bästa sakerna med att resa är att äta god mat. Jag tycker att det går att beställa god mat här hemma också men man lyxar kanske till det lite extra när det är semester. Dessutom finns det ett lite mer varierat utbud i större städer och det är spännande att utforska nya restaurangmiljöer. 
 
 
Lite fånigt kan det allt kännas att fota sin mat men jag tycker om att prata om och minnas god mat. Hallå det är väl därför som jag varit med i Halv Åtta Hos Mig
 
 
 
 
min Stockholmsweekend blev det italiensk mat med musslor två dagar på raken. Först blåmusslor på Taverna Brillo och sedan sandmusslor på Buco Nero.
 
Det var absolut gott, men jag och italiensk mat är inte riktigt bästa vänner. Jag har försökt tänka ut vad det kan bero på men det är svårt att sätta fingret på det. Det smakar allt som oftast bra men lyfter sällan till en sån där fantastisk smakupplevelse. Förlåt, jag har säkert trampat jättemånga på tårna nu X-) 
 
 
 
 
 
 
Vad tycker du om italiensk mat?  /Anna Munkahmmar

Related Posts

2 thoughts on “Italienskt i Stockholm

  1. Eva Sollén says:

    Mums! Ser supergott ut! Älskar italiensk mat 🙂

    1. Ja men jag tycker att de borde krydda mer, haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.