En av de bästa sakerna med att resa är att äta god mat. Jag tycker att det går att beställa god mat här hemma också men man lyxar kanske till det lite extra när det är semester. Dessutom finns det ett lite mer varierat utbud i större städer och det är spännande att utforska nya restaurangmiljöer. 
 
 
Lite fånigt kan det allt kännas att fota sin mat men jag tycker om att prata om och minnas god mat. Hallå det är väl därför som jag varit med i Halv Åtta Hos Mig
 
 
 
 
min Stockholmsweekend blev det italiensk mat med musslor två dagar på raken. Först blåmusslor på Taverna Brillo och sedan sandmusslor på Buco Nero.
 
Det var absolut gott, men jag och italiensk mat är inte riktigt bästa vänner. Jag har försökt tänka ut vad det kan bero på men det är svårt att sätta fingret på det. Det smakar allt som oftast bra men lyfter sällan till en sån där fantastisk smakupplevelse. Förlåt, jag har säkert trampat jättemånga på tårna nu X-) 
 
 
 
 
 
 
Vad tycker du om italiensk mat?  /Anna Munkahmmar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Eva Sollén november 27, 2015 - 09:42

Mums! Ser supergott ut! Älskar italiensk mat 🙂

Svara
Anna Munkhammar november 27, 2015 - 17:22

Ja men jag tycker att de borde krydda mer, haha

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.