Hej här kommer en snabbis från mig! 

Jag är sliten som bara den efter förkylningen men räknar mig nog ändå som frisk nu. Har tagit mig ut i friska luften och tittat på all snö som ramlat ned under tiden som jag legat nedbäddad i soffan och det är en del!
ikväll agerar jag raggare och kör runt galna tjejer i en gammal Mercedes med en stor baslåda där bak. Det fungerar så att man kör bilen till en parkering (typ Ica kvantum) och sen pratar man med de andra raggarbilarna som står där. 
Efter en stund kör man vidare till en ny samling bilar vid Statoil och köper en korv (fast inte jag för jag äter inte varmkorv) osv. 
Jag kände mig lite udda med turban men det fungerade helt klart 😉 
SOV GOTT!  /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.