Swedish Blogposts

Mohito På Supper

Ett ställe som jag tyckte lite extra mycket om på min Stockholmsweekend var Supper i Vasastan. Vi drack jättegod Mohito där och de spelade en spansk språkkurs på toaletterna (ni som följer mig på snapchat har nog koll på språkkursen vid det här laget…) 
 
 
 
 
 

Mohito!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utöver en hel kanna med Mohito var det en supermysig kväll med syrran Anki och hennes vän Emma. Emma var från Luleå men bor i Stockholm och jag kände mig väldigt bekväm med henne direkt. Det är sönt när man kan slappna av snabbt och bara vara. 
 
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar
 

2 thoughts on “Mohito På Supper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.