Ett ställe som jag tyckte lite extra mycket om på min Stockholmsweekend var Supper i Vasastan. Vi drack jättegod Mohito där och de spelade en spansk språkkurs på toaletterna (ni som följer mig på snapchat har nog koll på språkkursen vid det här laget…) 
 
 
 
 
 

Mohito!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Utöver en hel kanna med Mohito var det en supermysig kväll med syrran Anki och hennes vän Emma. Emma var från Luleå men bor i Stockholm och jag kände mig väldigt bekväm med henne direkt. Det är sönt när man kan slappna av snabbt och bara vara. 
 
 
Sov Gott! /Anna Munkhammar
 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

Skogsraah ☾ november 19, 2015 - 20:27

Nice! 🙂

Svara
Anna Munkhammar november 20, 2015 - 09:18

Ja det var det 🙂

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.