Självklart har jag haft oturen att bli förkyld när jag kom hem från Stockholm. Min näsa känns som en ballong som trumpetar ut sitt missnöje i hela huset samtidigt som halsen kliar. För mycket frisk luft i storstan? Eller så var det de där ökända flyget…
 
 
Så medan jag nu ligger i soffan och tycker synd om mig själv kan jag ju kolla igenom alla de där fina bildera som jag tog och lägga upp dem åt er också. Det borde ju gå fort, eller hur…?
 
Det är konstigt hur jag någonstans själv alltid underskattar hur mycket jag behöver lägga ned på ett inlägg för att det ska bli något utav det. “Jag skriver ihop det snabbt och sedan lägger jag mig i soffan och vilar bort förkylningen” tänker jag.
 
Men det krävs faktiskt ganska mycket av mig om jag ska göra ett lite seriösare inlägg. TID, och helst en hjärna som inte är tom och trött. Bilder och text ska liksom komponeras ihop så att det blir en röd tråd och det tar stopp med ett febrigt sinne. 
 
 
 
Jag har fotat en gullig staty. Säkert världens turistfälla men ändå, så fin! Jag vill ta reda på mer om den, skriva något djupt om den och relatera till den “riktiga” tiggaren som satt runt hörnet. 
 
Men jag får inte ihop det, hissen går inte ända upp, hästen smet ur hagen och snoret droppar ur näsan. /Anna Munkhammar
 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.