Träd i Stockholm

av Anna Munkhammar
Kolla det finns lite natur i Stockholm också fast träden och löven ser lite annorlunda ut.
 
 
 
Jag har rest hit med syrran Anki men hon kom hit först på kvällen. Igår spenderade jag alltså nästan hela dagen ensam i Stockholm. Jag tycker att det kan vara rätt så trevligt att resa själv, en stund i vart fall! 
 
När jag var till Holland hade jag också en dag när jag bara gick runt och fotade det jag kände för. Det är rofyllt och jag ser saker som jag kanske inte annars lagt märke till men sen längtar jag efter lite sällskap.
 
 
 
 

 
Nu ska jag och syrran ut på en liten shoppingrunda 😀
 
/ Anna Munkhammar 
 
/ Kappa – Filippa K / Läderkjol – Vintage (okänt) / Skor – Y.R.U. / Keps – Boden By Night / Halsduk – Pashmina /

You may also like

Lämna en Kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.