Kunde det inte få vara nog med hatiska inlägg från WINTERLAND-gänget nu. Är man påkommen så är man ju trots allt påkommen. Det är ett dött lopp, de kommer inte lyckas lura någon på pengar genom sin påhittade festival. Man kan tycka att det borde vara läge att dra sig tillbaka och slicka sina sår… Dessutom landade mitt flyg precis i Stockholm…
 

YES, jag är på en weekend i storstan och det jag vill hålla på med nu är att äta musslor och dricka kaffe med grädd-bubbel uppe på! Mmmmm. 
 
Det jag inte är sugen på är att diskutera WINTERLANDs nya Facebooksida som enbart går ut på smutskastning…
 
 
 
Det står givetvis inte att samma personer ligger bakom den här sidan och WINTERLAND, men vi känner igen retoriken eller hur?
 
 
 
 
Man får kritisera om man tycker att något är fel men glöm för all del aldrig bort att alltid hålla en god ton! Personangrepp, hat och förföljelse är aldrig aldrig okej!!
 
Ger man sig in i personangrepp kommer det alltid att falla tillbaka på en själv. Du tappar på en gång all trovärdighet och även om du har rätt i sak hamnar det i skuggan av ditt agerande.
 
Dessutom blir det ännu svårare att reda ut något som man är oense om ifall det kastats in ytterligare brasklabbar i elden.
 
Ni som följt mig vet att jag vid några tillfällen hamnat i blåsväder för att jag kritiserat och gett dåliga recensioner. Det är inte en behaglig situation för någon av parterna. Det är inte roligt att läsa något dåligt om en sak som man jobbat hårt med och det är inte kul att vara den som skrev det heller. Samtidigt är kritik något som kan göra att man utvecklas och blir bättre också. 
 
Så länge kritiken framförs på ett vettigt och konkret sätt kan den bli något att växa ifrån. Men konkret menar jag så klart inte att kalla den andra för idiot även om det känns så just då, haha X-) 
 
Det är svårt ibland men jag lovar, tillfredsställelsen efter att ha spytt ut sitt hat över någon annan är kortvarig!
 
 
Men nu ska Boden ta över Stockholm! 
 
PS. Inbrottstjuvar göra sig icke besvär i min röda stuga, jag har fortfarande en skäggig gubbe och hund på gården!
 
/Anna Munkhammar 
 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.