Ni är flera som gjort mig uppmärksammad på WINTERLANDs fantastiskt pinsamma Facebookuppdatering så först av allt vill jag tacka för det och glädjas åt att ni reagerar när något är fel. 
 
 
WINTERLAND har alltså haft en tävling på facebook som fått någon sorts kritik. Jag har helt ärligt inte den blekaste aning om vad kritiken bestått av men det har alltså föranlett till att de skriver ett nedlåtande inlägg om Boden och hela Norrland på sin Facebooksida. Så här har de skrivit:
 
 
 
“Tänk på att det som ses med kärlekens ögon ofta blir väldigt vackert! <3
Snälla Människor Är Fantastiska Människor! <3
Gör Någon Glad Varje Dag! <3
 
WINTERLAND är djupt besvikna på Boden och övriga Norrland!!!
 
NI BORDE SKÄMMAS!!!
 
Man Ska Aldrig Någonsin Bemöta Idioti! Man Ska Aldrig Någonsin Diskutera Med En Idiot, Folk Kan Ta Miste På Vem Som Är Idioten! Detta är ett “statement”, varken mer eller mindre!
 
Det finns en anledning till att det händer så extremt få roliga & underbara saker i Norrland! Det finns en anledning till att INGA stora arrangörer vill göra några större grejer i Norrland! 
 
Vi har aldrig någonsin varit med om att så många svarthjärtade muppjävlar med noll koll på läget från ett och samma ställe på så extremt kort tid som nu, sätter igång en skitsnack-karusell/trashtalk-karusell deluxe som Boden och övriga Norrland gjort nu!
 
Skitsnack dras till skitsnackare, skitsnackare dras till skitsnack! Det hjärtat är fullt av talar mun med! Varför lägga sin dyrbara tid på att lyckas med sitt eget liv, när man kan lägga tid & energi på att försöka sabotera för andra människor!?
 
WINTERLAND är raka & ärliga och lämnar ALDRIG minsta lilla utrymme till missförstånd! 
 
En del av det skitsnack som figurerar i Boden & övriga Norrland gäller utlottningen av en VIP-resa Deluxe för 2st personer till WINTERLAND MALMÖ, dom villkor som vi ställer för att man ska få deltaga i utlottningen är EXTREMT enkla & generösa gentemot vad man får ut av det hela, det finns inte minsta lilla utrymme till missförstånd gällande villkoren, ENBART IQ-fiskmåsar kan missförstå dom extremt enkla & generösa villkor vi ställer för att man ska få deltaga i utlottningen! Denna resa till WINTERLAND MALMÖ är värd mellan 8000-9000 kronor, den kostar pengar, den kostar oss pengar, den är dyr! Dom villkor som vi ställer för att man ska få deltaga i utlottningen är EXTREMT enkla & generösa gentemot vad man får ut av det hela!
 
NI BORDE SKÄMMAS!!!
 
WINTERLAND har startats av ett flertal världskända artister/musiker/DJs som tröttnat på dom stora bokningsbolagen! Dom stora bokningsbolagen är den enskilt största orsaken till den “Stora Festivaldöden” worldwide! WINTERLAND är en festival som har en lineup med världskända artister/band/DJs/etc, vi vill kunna erbjuda musik & upplevelser av världsklass till folket! WINTERLAND är en festival för allas plånböcker, både festivalens plånbok & alla människors plånböcker!
 
NI BORDE SKÄMMAS!!!
 
Med Förhoppning Om Att Jävligt Många Norrlänningar Fixar Till Sin Jävligt Otrevliga Attityd & Sitt Jävligt Otreviga Agerande! Med Förhoppning Om Att Jävligt Många Norrlänningar Ska Sluta Snacka Skit Och Börja Göra Gott För Mänskligheten Istället!
 
Mvh//Klaus Hienert (Founder & Owner of WINTERLAND)”
 

 
 
 
SÅ, för att några har kritiserat en tävling som WINTERLAND anordnar väljer de alltså att inte bara kasta skit på hela staden som de personerna bor i, nej, HELA LANDSDELEN NORRLAND ska få sig en känga också. För visst vet ni det, att Norrland är en landsdel som täcker 59% av Sveriges yta? Inte, i så fall tipsar jag er om att läsa den här väldigt informativa (och roliga) texten om just okunskapen om Norrland
 
 

Låt oss titta närmare på WINTERLANDS

påståenden om Boden och Norrland: 

 

“Det finns en anledning till att det händer så extremt få roliga & underbara saker i Norrland! Det finns en anledning till att INGA stora arrangörer vill göra några större grejer i Norrland!”

Jag är hemvändare och har bott i Götaland och jag kan tala om att det händer extremt mycket roliga och underbara saker i Norrland. Utöver alla fina människor, rika friluftsliv och underbara natur finns det faktiskt också många bra nöjesarrangemang. 
 
Bara i Boden har jag det senaste året sett artister som Loreen, Danny Saucedo, Måns ZelmerlöwBadpojken, Bianca och TiffanyDani M, Ken Ring, Stefan GunnarssonStacie Collins, Kitok, Medina, David Prinya, Galavant, Heroes of Vallentor, Viktor & Samir och AronChupa mfl. och då har jag inte ens haft möjlighet att gå på alla evenemang som varit! Dessutom har det varit på små intima scener där jag kommit nära artisterna på ett helt annat sätt än jag hade gjort på många andra håll. 
 
 
 
 
 
Påståenden om att “inget händer” tycker jag bara tyder på okunskap om vad vår landsdel har att erbjuda. I julas anordnades Kläppenfestivalen av eldsjälen Joel på Western Farm. När jag var på väg in lyste ett stort norrsken över hela stället och det var magiskt! Sådan magi uppstår inte vars som helst men det gjorde det i Boden!
 
 
 
 
Boden är staden där jag fått en trygg uppväxt. Här kör jag skoter på dagen och har möjlighet att se bra artister på kvällen. På sommaren mullrar det av läckra amerikanska bilar på gatorna medan solen aldrig går ned. I maj blev jag anlitad att klä ut mig till en clown och dela ut gratis glass under en hel dag till alla på gågatan. Celebriteter från hela världen reser hit till Boden för att bo i designade trädkojor och utan att tveka får någon galning för sig att fylla ett helt garage med sand och hips vips är det beach party… 
 
 
 
 
 
 

“Vi har aldrig någonsin varit med om att så många svarthjärtade muppjävlar med noll koll på läget från ett och samma ställe på så extremt kort tid som nu, sätter igång en skitsnack-karusell/trashtalk-karusell deluxe som Boden och övriga Norrland gjort nu!”

Jag har inte ens hört något om “trash-talket” eller “skitsnacket” och det är jättetrist att det skett. Men vet ni vad?  Med ert inlägg ovan har ni förmodligen överträffat deras prestation på långa vägar…
 
 

“NI BORDE SKÄMMAS!!! /…/ NI BORDE SKÄMMAS!!! /…/ NI BORDE SKÄMMAS!!!”

De som skrivit illa om er tävling borde kanske skämmas, men NI borde också skämmas över ett så oproffsigt och fördomsfullt facebookinlägg fyllt med forlämpningar mot era nuvarande och framtida kunder!
  
 
“Med Förhoppning Om Att Jävligt Många Norrlänningar Fixar Till Sin Jävligt Otrevliga Attityd & Sitt Jävligt Otreviga Agerande! Med Förhoppning Om Att Jävligt Många Norrlänningar Ska Sluta Snacka Skit Och Börja Göra Gott För Mänskligheten Istället!”
 
Tack för peppen, jag tog åt mig av det sista och skrev det här inlägget. 
 
 
 
Mvh//Anna Munkahmmar

Du kanske tycker om

17 kommentarer

random november 12, 2015 - 00:21

Det hela verkar vara bluff, prata med Joel.

Svara
Anna Munkhammar november 12, 2015 - 00:36

Måste lägga till på mitt svar att jag upptäckte Facebookinlägget genom läsare som tipsade. Jag har printscreenat det själv från sidan så det man i så fall kan hoppas på är att de blivit hackade.

Svara
Jenny november 12, 2015 - 09:55

Fan vad bra skrivet! 🙂

Svara
Anna Munkhammar november 12, 2015 - 14:02

tack!

Svara
JG november 12, 2015 - 13:12

Hoppas för all del att alla bodensare bojkottar detta! Oseriösare organisation har jag inte sett på länge. Spammar sönder Facebook överallt gör de också. Snackar som om det här vore det största som någonsin hänt i Norrland när verkligheten är att jag själv aldrig tidigare har hört talas om någon av deras DJs, artister eller vad de nu snackar om. Eller jo, såg att de hade skrivit nån rad om att de skulle bjuda in nån från Geordie Shore, den serien har jag hört talas om faktiskt! Men det jag hört om det är inget jag skulle sakna i Boden…

Svara
HW november 12, 2015 - 14:00

Alltså deras tävlingsvillkor är superlätta att uppfylla, men problemet är att trots att man har gjort allt de begär så kommenterar de att man INTE har gjort det. De försöker bara lura många att dela evenemanget utan att behöva ge någon hotellnätter. SJUKT oseriös arrangör.

Svara
Anna Munkhammar november 12, 2015 - 14:01

Jag har googlat winterland Malmö och.. hittar INGENTING. De är inte seriösa

Svara
Lisa november 12, 2015 - 15:46

Bra skrivet Anna!!

Svara
Anonym november 12, 2015 - 21:13

Som infödda Bodensare har ni nig svårt attcse skogen för alla träd för det är lätt att bli hemmablind. För en utbölingar som flyttar till Boden utan att känna nån här så framstår boden som ett rätt insnöad ochvtrångsynt ställe där det snackas rätt mycket skit om folk som är det minsta annorlunda. Jag har bott på rätt många ställen i Norrbotten och Boden är utan konkurrens det trångsybtaste och käraste stället. För en utbölingar känns inte boden fullt lika varmt och välkomnande som för er som är födda och uppväxta här.

Svara
Anonym november 13, 2015 - 12:24

Bra skrivet Anna!

Svara
Anna Munkhammar november 14, 2015 - 15:47

tack!! <3

Svara
Anonym november 17, 2015 - 07:53

ÄNTLIGEN!! Jättebra skrivet!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.