Det är faktiskt några som efterfrågat det här inlägget och det tycker jag är hur kul som helst!! Jag fick verkligen en energikick av “Slå Pattarna i Taket” och det behövdes. Det är ju så mörkt nu och någon sorts mellansäsong. Inte höst med fina löv men inte heller vinter med snö och skoter. 
 
 
 
Hur som helst, jag älskade verkligen “Slå Pattarna i Taket “. Även om de inte ens pratat hade jag tyckt att det var underbart med alla överaskande ombyten och färger. Det i kombination med humorn och ett bra budskap gjorde att det blev klockrent!
 
Dessutom var det musikaliskt väldigt bra. Ett riktigt band och både Bianca och Tiffany har säkra sångröster. Jag går fortfarande och nynnar på “Pulla”-låten ibland. 
 
 
 
 
Tyvärr bygger mycket av komiken på att igenkänningsfaktorn är hög…. Eller hur ska man säga, det är roliga är ju att de så ofta hamnar mitt i prick i vad man upplevt och fått höra men samtidigt fastnar skrattet i halsen ibland just på grund av den anledningen.
 
Ett fullsatt SAGA skrattar och känner igen sig i Bianca och Tiffanys målande beskrivningar av orättvisa strukturer i samhället. På något sätt lyckas de med sina knasiga dräkter och roliga upptåg att lyfta allvarliga frågor till ytan så att det blir hur tydligt som helst.
 
 
Så, ett stort tack till Bodens Teaterförening som arrangerade “Slå Pattarna i Taket” i Boden. Jag blir alltid lite extra stolt när vi får sådana här bra saker till vår stad! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.