Swedish Blogposts

Snö inne i stan, redan!?

Gissa om jag är pepp inför vintersäsongen nu? Plåtat Svartlågans våghalsiga hopp på Kvarnängen till Tidningen Extra. Mitt i novemberregnet körde de ut några lass snö som fick lysa upp den annars rätt så grå dagen inne i centrum. 
 
 
 
 
 
De var jätteduktiga fast det var inte varje gång som huvudet var på rätt köl när det var dags att landa 😉
 
Jag älskar att åka snowboard och slalom med för den delen så det ryckte helt klart i skidnerverna. Fast att hoppa är ingenting för mig, jag är alldeles för höjdrädd! Ska man utmana sig själv måste en ju göra någon krashlandning också…
 
Resten av bilderna kommer i Tidningen Extra nästa Torsdag!
 
Ikväll ska jag på fest i Luleå, vi får se då om jag kanske stöter på någon av er där ändå! KRAM /Anna

2 thoughts on “Snö inne i stan, redan!?

  1. Tack för besöket Anna 😀

    Vi ser fram emot när Extra kommer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.