Igår var det äntligen dags för Halloween igen. Jag hann inte planera min utklädanad lika väl som jag brukar men rafsade ihop en massa tokiga kläder och bestämde mig för att vara Lady Gaga igen!

 
I början av kvällen åt jag middag på Strajk Alley och där var ingen annan utklädd!? Men som tur var slöt det upp fler med Halloweendräkter senare på kvällen.
 
 
 
 
 
 
 
Danny Saucedo live!

Igår var det för övrigt en sådan där helgalen bokning på Allstar igen. Danny Saucedo spelade på scenen och publiken var som tokig. Jag brukar inte lyssna särskilt mycket på Danny men precis som Måns Zelmerlöw efter sitt besök i Boden växte han för mig när jag hört honom live. Danny och hans team gjorde det riktigt proffsigt och snyggt trots den trånga scenen. Måste ha varit lite roligt för dem att spela på en halloweenfest ändå!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sov gott, eller kan ni det efter de här bilderna…? /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

sodkt november 19, 2015 - 12:29

Härliga bilder!

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 12:29

Tack! Det är alltid så roligt att fota när folk lagt ned en massa tid på sina dräkter och allt

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.