Å nej idag har varit en alldeles för hektisk dag, det är inte ofta som man längtar till måndag! Hade ett frilansjobb åt Tidningen Extra i Luleå och jag höll verkligen på att sumpa alltihop!

 

För det första fungerade inte parkeringsautomaten och jag hade verkligen inte tid med det men blev tvungen att ringa och felanmäla den för att inte få parkeringsböter. Uppdraget jag hade var att skriva om pyssel för barn på Norrbottens Museum. Det var bara det att jag i mitt huvud blandat ihop det med Norrbottens Teatern Helt fel ställe med andra ord och det var sådär lagom kul att rycka i låsta dörrar på teatern när jag dessutom redan var sen.

Blev stressad och i panik sprang jag till Kulturens Hus och tänkte att det kanske var där då? Nix det var det så klart inte… Försökte googla på telefonen men hittade INGENTING…

Som tur var hade jag fotograferat mina anteckningar om uppdraget och när jag kollade igen upptäckte jag att jag var på helt fel plats!?Hade ingen aning om att det fanns något som hette Norrbottens Museum (förlåt).

Fick hjälp att hitta dit och med hjärtat i halsgropen sprang jag in på barnpysslet där de var i full färd med att knåpa ihop allhelgonakransar. Väl på plats kunde jag slappna av och det var kul att fota pysslarna.

 
 
 

Kan jag säga att jag är glad att jag fått veta vad Norrbottens Museum är för något för det var jättemysigt där och världens finaste fik. Alltså riktigt sådär sekelskiftets fint 😀 Måste dit fler gånger men nu är det definitivt God Natt! /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

2 kommentarer

mee.animal november 19, 2015 - 12:44

Åh haha! Glad att jag inte är den enda som brukar tjorva till saker och ting
Älskar deras fik faktiskt, sååå mysigt!

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 12:45

Haha vist känner man sig dum. Men man får åtminstone en rolig historia att berätta, i efterhand!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.