Hallå, gissa vem som var först på Bubbleroom Tour? LENA så klart!

 
 

Hon styrde upp en middag med mig och Emily på Allstar och sedan när vi ätit gick vi på Bubbleroom eventet. Eller rättare sagt, de chillade och drack drinkar medan jag sprang runt med kameran. Men det var verkligen jättekul att plåta åt Bubbleroom för vem är inte på bra humör när man väljer ett party-plagg och dricker rosa pantern?

 
 
 
 
 
Avis på halsbandet…

Alltså kolla vad fint halsband den här tjejen hade… Sjukt avis och så gulligt att hon fått det av sina mamma!

 
 
 
 
Sen kändes det som att jag fick lite nya vänner igår. Klara och My har jag träffat några gånger när jag vimlat tidigare men nu fick vi tillfälle att prata lite mer och det var verkligen jättetrevligt!

Killarna som jobbade åt Bubbleroom var hur roliga som helst de också. De följde med mig till Lotus för att jag skulle dit och fota åt Duo Nöje. Det tyckte jag var hur bra som helst för då kunde vi fortsätta att umgås fast jag var tvungen att springa runt och jobba lite också.

 
Resten av bilderna hittar ni på Bubblerooms facebooksida

Äntligen en lugn måndag, haha 😉 /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.