Swedish Blogposts

Min Klänning Från Bubbleroom

Jag har fått lite frågor om vad det är för kläder som delas ut på Bubbleroom Tour imorgon. JAG VET INTE för har inte sett dem men i maj var det utvalda party-plagg från deras hemsida. Det var alltså inte bara klänningar utan det fanns lite blusar och sånt också.

Så här ser klänningen som jag valde i maj ut:
 
 
 
 
 
Hade jättesvårt att välja mellan den här klänningen och en svart klänning/kappa. Jag gillade verkligen klänningen och den hade ett så fint mönster, fast det är tyvärr så sällan som det är tillfälle att ha långklänning. Den svarta hade nog varit mer användbar men inte lika rolig så jag följde hjärtat den gången.

Ska bli jättespännande att se vad det är för utbud imorgon, men glöm inte att det bara är de 100 första som får välja ett partyplagg.

Ni som inte ska på Bubbleroom Tour kommer att ha möjlighet att träffa på mig ändå. Jag ska nämligen även plåta åt Duo Nöje och det kan hända att det blir på Lotus som gästas av Dani M. Därmed hoppas jag på att få träffa flera av er imorgon <3 <3 <3 /Anna Munkhammar

/ Klänning – Make Way / Skor – Okänt / Klocka – Casio / Halsband – okänt (secondhandfynd) / 

2 thoughts on “Min Klänning Från Bubbleroom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.