Jag har fått lite frågor om vad det är för kläder som delas ut på Bubbleroom Tour imorgon. JAG VET INTE för har inte sett dem men i maj var det utvalda party-plagg från deras hemsida. Det var alltså inte bara klänningar utan det fanns lite blusar och sånt också.

Så här ser klänningen som jag valde i maj ut:
 
 
 
 
 
Hade jättesvårt att välja mellan den här klänningen och en svart klänning/kappa. Jag gillade verkligen klänningen och den hade ett så fint mönster, fast det är tyvärr så sällan som det är tillfälle att ha långklänning. Den svarta hade nog varit mer användbar men inte lika rolig så jag följde hjärtat den gången.

Ska bli jättespännande att se vad det är för utbud imorgon, men glöm inte att det bara är de 100 första som får välja ett partyplagg.

Ni som inte ska på Bubbleroom Tour kommer att ha möjlighet att träffa på mig ändå. Jag ska nämligen även plåta åt Duo Nöje och det kan hända att det blir på Lotus som gästas av Dani M. Därmed hoppas jag på att få träffa flera av er imorgon <3 <3 <3 /Anna Munkhammar

/ Klänning – Make Way / Skor – Okänt / Klocka – Casio / Halsband – okänt (secondhandfynd) / 

Du kanske tycker om

2 kommentarer

spar november 19, 2015 - 12:46

jätte fin!

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 12:48

Tack!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.