Det här inlägget är ett samarbete med  Bubbleroom 

Vill ni veta något roligt? Bubbleroom kommer till Allstar Boden med sitt event “The Bubbleroom tour” igen och de har anlitat mig som fotograf! Blev så klart glad över det för sist de var i stan gick jag dit med Johanna och vi hade en jättetrevlig kväll.

 
 
 
Det känns som nyss ända tills jag kollade på bilderna från kvällen och insåg att jag hade långt rött hår då!?

Johanna och jag gjorde verkligen en helkväll av det och vi hade det så himla mysigt! Först åt vi middag ihop och sedan gick vi på eventet. De hade byggt upp en salong på nedervåningen där vi blev stylade och sen fick vi välja en klänning från deras klädkollektion.

Jag vet inte hur jag hade tänkt riktigt men jag trodde att det skulle vara kaos och slagsmål om klänningarna. Så var det så klart inte utan det hängde visningsexemplar och sedan kunde man i lugn och ro välja vilket plagg som man ville få hemskickat till sig.

 
 
 
 
 

Du kan läsa mer om och se fler bilder från det förra eventet här och här.

Sov gott för imorgon är det fredag!!  /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

4 kommentarer

missjessica november 19, 2015 - 12:47

Du kan inte lirka med dig en extra goodiebag till mig denna gången? Hehehehe…he

Svara
theresehansen november 19, 2015 - 12:48

Gud vad roligt

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.