Syns kanske inte helt på bild men jag har käften full av bedövning och kan inte prata utan att söddra efter att ha varit hos tandläkaren och lagat två små hål på vardera sida.

 
Jag var aldrig rädd för tandläkaren när jag var liten… MEN som äldre hade jag en som det gjorde jätteont när hon skulle använda tandtråd på mig. Jag som alltid tyckt om att gå till tandläkaren kände mer och mer obehag inför varje år och tillslut slutade jag gå dit.

Föresten, vars tog bananlacket och leksaken vägen??

Tandläkarskräck pga. tandtråd!? Hallå vad fånigt! Men det gjorde SÅ ont och jämt sa hon bara att det var för att jag inte var van vid tandtråd… NEJ, det är för att man måste göra det med känsla!? Konstigt att det inte alls gör lika ont när jag tandtrådar själv, eller dit jag gick nu för den delen…

Nog med 10 år gammal bitterhet över någon tandtråds-incident, jag är lättad över att  jag bara hade fått de här två små hålen trots att jag hållt mig borta. Tur att jag tagit hand om gaddarna för tänk om jag fått mer eller djupare hål!? Det är INTE värt det så här har ni en som ska bli mer noga med borstning, tandtråd och rutinkontroll varje år!

Skälvde som ett löv och kände hur benen skakade under den här fjuttiga borrningen trots att det egentligen inte gjorde direkt ont eller var särskilt hemskt. Tandläkaren och sköterskan var jätteduktiga och obehaget kom ju egentligen mest från min rädsla. Jag är säker på att det kommer gå ännu bättre på rutinundersökningen nästa år.

Om du också är rädd för tandläkaren, boka tid ändå eller be någon att boka åt dig (ja jag erkänner fick hjälp av mamma). Berätta att du tycker det är obehagligt! känns jättebra efteråt <3 <3 <3

Blev belönad med Veckorevyn i brevlådan när jag kom hem 😀 Nästan som på den gamla goda tiden då man fick välja en leksak eller ett klistermärke!

Resten av kvällen ska ägnas åt fälförtjänt mys med tidning och vinylskivor. /Anna Munkhammar

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.