Swedish Blogposts

Garagehäng

Hallå alla ni som undrar vad jag hittade på i lördags egentligen. NEJ jag var inte på Allstars stripshow i smyg!? Sånt är inget för mig men däremot hade jag klätt upp mig för att se Fronda på Lotus! Älskar låten “Rullar fram” meeen, fastnade i ett garage!?

 
Mina garagekompisar var rätt så blyga och mekade med (förlåt) skrotbilar. Själv fick även jag något sorts mekar-il och bytte glödlampan i min ena framlykta som varit trasig i x-antal månader. Helt otroligt!
 
 
 
 
 
 
Det är jäkligt mysigt i garage faktiskt. Där kan man bara vara på något sätt. Ha det trevligt fast man sopar golvet med en sopkvast som gått av på mitten, haha.
 
 
Trevlig Lunch! /Anna Munkhammar

Klänning – Asos / Skor – Aldo / Brosch – vintage (mammas gamla) / Klocka – Casio /

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.