Kände mig extra piff igår men så gick jag ut och fikade två gånger också! Älskar hösten för då kommer alla snygga ullkjolar fram och man kan ha grova strumpbyxor. Mys!

 
Ni som följer mig har väl vid det här laget märkt att jag älskar kombinationen stickad tröja – kjol. Det är så behagligt att befria benen från tight åtsittande byxor och sen ser det alltid snyggt ut med kjol också!

Den här tröjan är ganska kort så den funkar inte alls med lågt skurna byxor. Det positiva med det är att det inte knölar sig ifall man vill ha den innanför linningen. Fast det funkar ju att ha den utanpå också, men då syns inte spännerna på kjolens skärp.

 
 
 
 
Jag har föresten fått jättemycket utväxt sedan jag blonderade håret sist. Det är bra för jag ska spara ut den och sedan när den är nog lång fadea så att det blir en ombré. Inte så snyggt när det är “halvers och ingenting” nu men tror det blir mycket snyggare än om jag försökte färga in en ombré nu på en gång.

Ha en bra söndag! /Anna Munkhammar

/ Kjol – okänt (vintage) / Stickad tröja – Busnel / Stövlar – softwalk / Jacka – SAKI Sweden / Klocka – Casio (Pappas gamla) / Hårspänne – okänt (köpt på kicks nyligen) / Strumpbyxor – H&M /

Du kanske tycker om

2 kommentarer

mee.animal november 19, 2015 - 12:55

Fint!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.