Yes yes yes! Jag hade fått TVÅ brev när jag kom hem idag. Hur lycklig är en inte då!?

 
Varför skickar inte folk mer post? Det är så spännande och man känner sig verkligen speciell när någon lagt ned den tiden på en <3
 
 
 
 
 
Min vän Jenny skickar alltid väldigt extraordinära brev så det går inte att ta miste på vem de kommer ifrån. Den här gången hade hon lyssnat på David Bowie och kommit att tänka på mig. David Bowie är en av mina absoluta favoritartister så känns ju inte helt fel att förknippas med honom!

Jag är fortfarande helt i extas av kortet som Jenny knåpat ihop och skickat med. KOLLA!!

 
 
  
Resten av kvällen ska jag njuta av att känna mig speciell. Sov Gott! /Anna Munkhammar 

Du kanske tycker om

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.