Voj voj voj. Det har varit en väldigt trött söndag kan jag lova. Festat på Allstar med ett helt kompisgäng och det blev en sån där helkväll. Det är roligt när jag inte fotar på uppdrag av någon för då kan det få bli lite vad det blir av bilderna.

 
 
Gurkan har fått en egen bar med specialdrinkar som bara han kan göra. Vi testade både glada och sura gurkan! Glada gurkan smakade lite som piggelinglass och sura gurkan var verkligen jättesur! Båda var goda men min favorit blev nog den glada. Fast det beror ju på vad man är sugen på… Robert hade som förslag att jag skulle beställa “styva gurkan”, kanske nästa gång om det finns på menyn (haha).
 
 
 
Badpojken på scen
 
 

Kvällens artist var Badpojken som ju har en stor hit med låten Johnny G nu. Precis innan vi gick ut fick jag veta att jag totalt missuppfattat texten i refrängen…. Trodde ända tills igår kväll att de sjöng “Young and dirty” när de i verkligheten sjunger “John Guedetti”!?! Typiskt…

 
 
 

Jaha så låten handlar tydligen om en fotbollsspelare… Behöver jag säga vad jag trodde att den handlade om? Hur som helst var min klänning lite utav en fotbollsdomar-tröja och domaren har väl aldrig fel? Vi fortsatte att sjunga “Young and Dirty” resten av kvällen 🙂

 
 
 
 
 
 
Tack till alla er som gjorde min kväll så fantastiskt rolig <3 <3 <3

Ha en fortsatt bra söndag och tagga imorgon då är första avsnittet avHalv Åtta Hos Mig på Tv4!!!!!!! /Anna Munkhammar ​

Du kanske tycker om

4 kommentarer

missjessica, november 19, 2015 - 13:07

Men gud va hemsk den översta bilden på mig va!! x_x

Svara
missjessica november 19, 2015 - 13:07

Ja, det får väl kompensera lite med den sista bilden

Svara
Anna Munkhammar november 19, 2015 - 13:08

Eller hur!

Svara

Lämna en Kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.