Swedish Blogposts

Mitt Nya Skrivbord

Jag vet inte vad det är med mig nu men som ni kanske märkt på de senaste inläggen har jag har fått något sorts handy-woman-il. Som om det inte vore nog med att min trasiga haj-ring fick ett nytt öga utav nagellack igår… Jag började dessutom ta bort färgen ifrån och slipa en skrivbordsskiva!

 
Hittade skrivbordet på secondhand för hela 60kr (yes jag sa ju att jag fyndat! Ni kan läsa om mitt 15-kronors silverhalsband som jag köpte samtidigt här).

Tyvärr är skrivbordet målat vitt och jag hade så klart hellre velat att det varit i trä… Färgen har inte fäst särskilt bra i lacken på skivan så där hade det dessutom börjat flagna. Å andra sidan skulle jag förmodligen inte fått det för 60kr om det varit i topp-skick. Jag får se det som att jag fick jag en rolig fredagskväll istället.

Tog bort det som gick av färgen för hand och resten lånade jag en slipmaskin av pappa för att slipa bort.

 
Som vanligt överskattade jag min egna förmåga och trodde att det skulle vara lätt som en plätt med maskinen. Nåja, efter att han insett att jag nog inte kan springa längs med maskinen när den “åkte iväg” gick det något bättre…. Det blev mycket lättare när jag så småningom  höll emot och fick till tekniken. Skratta ni bara jag bjuder på det!

Kan lova er att JAG ÄR TOTALT MÖRBULTAD IDAG! Somnade med kläderna på efter allt slit och är stel som en pinne. Ska visa er resultatet när jag behandlat skivan med någon olja eller kanske lack.

Men ikväll är det fest och jag hoppas att vi syns ute! /Anna Munkhammar

2 thoughts on “Mitt Nya Skrivbord

  1. lisainterior says:

    Det ser bra ut:)…Kommer bli roligt att se resultatet sen!!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.